FC Argeș a obținut o nouă sponsorizare. Obiectivul este continuarea în Liga I

FC Argeș va avea un nou sponsor
FC Argeș va avea un nou sponsor

Reprezentanții mediului de afaceri au avut prima întâlnire organizată de către administrația locală Pitești în vederea inițierii unui parteneriat solid, prin cunoașterea priorităților reciproce și prin conlucrare în adoptarea unor strategii ce pot genera progres în municipiu.

Potrivit Ziarulargesul.ro, în deschidere, primarul Cristian Gentea și-a exprimat dorința de a colabora transparent și constant cu mediul de afaceri local pentru coagularea unui nucleu de bune practici în folosul comunității.

Prim-vicepreședintele CCIA Argeș, Gheorghe Badea, a accentuat importanța prezenței Piteștiului între cele 16 orașe care au o echipă de fotbal în prima ligă și a oferit și o primă concretizare a angajamentului de a susține financiar sportul argeșean, prin intermediul unei sponsorizări din partea GIC Nosad Metal. A fost stabilit un program de întâlniri lunare între administrație și mediul privat, precum și înființarea unui consiliu consultativ al mediului de afaceri, ai cărui reprezentanți vor participa la ședințele Consiliului Local Pitești. La întâlnirile viitoare vor continua discuțiile și propunerile privind interesele strategice de dezvoltare a mediului de afaceri în Pitești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel