FAZA ZILEI cu șeful Raiffeisen Bank România în văzut lumii / foto

Steven van Groningen, directorul executiv Raiffeisen Bank România, a căzut de pe bicicletă.

De ziua internațională a bicicletelor, mai mulți oficiali printre care Nicușor Dan, Tanzos Barna, dar și președintele Klaus Iohannis, au mers în Parcul Herăstrău. În același timp, șeful Raiffeisen Bank România, Steven van Groningen, a căzut de pe bicicletă în momentul în care a oprit și a vrut să se dea jos.

Nicușor Dan a vorbit despre mașinile din București

La eveniment, primarul general al Capitalei a vorbit despre numărul mare de mașini din București:

„Am explicat problema, lipsa banilor și prețurile exagerat de mari pe care le utiliza Compania Municipală de Parcuri. Am început și în curând veți vedea rezolvarea. În anul acesta o să vedeți câteva zeci de mii de mașini mai puține pe prima bandă. O să aflați. Se va întâmpla până la sfârșitul anului. Așteptați momentul anunțului“, a precizat Nicușior Dan (citește AICI).

Nicușor Dan „speră“ ca problemele cu apa calda vor mai dura doar „o săptămână şi un pic“

Primarul general, Nicuşor Dan, şi-a exprimat speranţa că problemele cu furnizarea apei calde din Capitală vor fi rezolvate în aproximativ o săptămână, menţionând că acestea sunt cauzate de ELCEN, pentru că a decis să intre în revizie simultan cu două centrale.

"O revizie durează între 4 şi 6 săptămâni, sper, deci deja suntem la trei săptămâni de când a început, eu sper să mai dureze o săptămână - o săptămână şi un pic", a spus Nicuşor Dan, miercuri, într-o conferinţă de presă.

Astuparea gropilor în Capitală

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, anunță că PMB va acționa pentru astuparea gropilor din asfalt: „Undeva în două luni eu estimez că o să fim bine cu remedierea gropilor din asfalt”.

„Pe gropile din asfalt am alocat o sumă consistentă în buget. Imediat ce contractul este semnat și vremea ne permite, o să vedeți că începem să acționăm pe segmentul ăsta. Undeva în două luni eu estimez că o să fim bine cu remedierea gropilor din asfalt”, anunță Nicușor Dan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel