EXCLUSIV  Fază TARE DE TOT cu școala online! Te va amuza teribil: "A devenit cameleonic la față. Mi-a fost rușine de rușinea lui!"

Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă în spatele orelor online ale copiilor, atunci când părinții sunt acasă sau microfonul de la laptop rămâne deschis? Ceea ce voi relata te va amuza teribil!

La salonul de înfrumusețare auzi multe, mai ales dacă ești înconjurat doar de femei. Ce mi-a atras atenția a fost distracția angajatelor, mămici cu normă întreagă, care râdeau de isprăvile copiilor lor în timpul cursurilor online. 

A fost suficient ca una dintre angajate să spargă gheața tăcerii cu picanterii din familie, ca amuzamentul să înceapă în tot salonul de înfrumusețare. De departe, cea mai tare fază auzită a fost pățania unui părinte care a uitat că odrasla sa era online cu profesoara sa. Cu nonșalanță a făcut parada modei în chiloți prin fața laptop-ului, fără să realizeze măcar o secundă de ce copilul a devenit cameleonic la față, iar profesoara, stană de piatră. 

Fata de la salon a avut și o scuză pentru bărbatul ei: "Păi ce să facă și el, se grăbea la muncă și săracul a uitat că băiatul are ore cu profesoara".

Momentul amuzant a continuat cu o altă mărturisire: "Fată, stai să vezi ce a pățit și al meu. Supărat că doamna (n.r. - profesoara) îi dă teme multe și el nu prea este încântat, a uitat că are microfonul deschis la laptop și a răbufnit, cu profesoara pe fir: 'Oricum nu-mi place școala, de ce mă mai chinuie așa?'. Mi-a fost rușine de rușinea lui!" 

Este clar... școala online face victime!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel