Fază tare cu Serghei Mizil, Victor Ciutacu, SPP și Băsescu. „Ce nu v-a spus e că, după mulți ani de atacuri reciproce, a fost prima oară când am schimbat câteva cuvinte politicoase cu președintele”

Victor Ciutacu, RomâniaTV
Victor Ciutacu, RomâniaTV

Din când în când, reînvie povestea cu Serghei Mizil şi Victor Ciutacu „sechestraţi de SPP la o nuntă”.

Jurnalistul Victor Ciutacu şi Serghei Mizil au fost sechestraţi, într-o toaletă, de ofiţeri SPP, la o nuntă. Ziaristul de la România TV a povestit exact cum au decurs lucrurile la acel eveniment.

„Iar face carieră în social media povestea spumoasă a prietenului meu Serghei Niculescu-Mizil despre nunta la care SPP ne-a încuiat pe amândoi în WC. E o chestie repetitivă, la câțiva ani bubuie, se re-viralizează și fiecare mai pune ceva de la el. Asta fiindcă podcasterii n-au nici imaginație, nici background și-l întreabă pe al meu aceleași lucruri.

Cu regretul că stric entuziasmul unor care descoperă apa caldă de la bloc, istoria s-a scris cam așa. Eram la nunta unui prieten comun, stăteam (cu familiile) la aceeași masă. Habar n-aveam cine e mireasa, atunci o cunoscusem. Multă lume politică, lăutari de soi, locație pretențioasă și la modă, însă nu era nimic care să mă surprindă. Până când au început să mișune sepepiștii, alții decât eventualii aghiotanți ai potentaților portocalii ai momentului. Când a apărut și cameramanul oficial Sorin Mișcoci, a început să mi se ridice ceața de pe ochi.

Nu trebuia să fii geniu ca să deduci că o să apară și Traian Băsescu. Pentru că, să vezi surpriză, m-a lămurit țiganu-n hohotele de râs ale asistenței, mireasa era șefa de cabinet a Tiranului. Ceea ce, repet, depășea puterea mea de cunoaștere.

Fix când eram noi unde merg regii pe jos, a apărut alaiul. Și sepepiștii zeloși ne-au încuiat înăuntru și au stins lumina. Restul poveștii,  îl știți de la omul de artă, cultură și televiziune. Ce nu v-a spus el e că, după mulți ani de atacuri reciproce, a fost prima oară când am schimbat câteva cuvinte politicoase cu președintele momentului și că nunta s-a încheiat apoteotic cu o horă în care s-au încins nea Traian, nea Gigi și inevitabilul Serghei Mizil, care astăzi ar fi rupt pe tiktok. End of story...”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

2. -imagine fara descriere- (serghei-mizil-3_29156800.jpg)

VEZI ȘI:   Fază tare cu Serghei Mizil. Actorul Vlad Logigan: Eu nu-l știam. S-a tăvălit de râs când a auzit ce l-am întrebat / video - https://www.dcnews.ro/faza-tare-cu-serghei-mizil-actorul-vlad-logigan-eu-nu-l-stiam-s-a-tavalit-de-ras-cand-a-auzit-ce-l-am-intrebat-video_941133.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel