Faust Negru, vicepreședintele PNL Buzău a murit într-un accident

Ambulanta_la_iesire_mina_Uricani_9a079cc166
Ambulanta_la_iesire_mina_Uricani_9a079cc166

Tragedie la Buzău. Maşina vicepreşedintelui organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal (PNL), Faust Negru, a fost izbită în plin de alte două autoturisme. Politicianul a murit pe loc.

Autor: Gabriela Florentina Boghian

Accidentul a avut loc în jurul orei 16.00, pe DN 2 (E 85), la ieşirea din Buzău spre Ploieşti.

“În accident au fost implicate trei autoturisme. Din primele constatări, se pare că autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 56 de ani ( Faust Negru ) a făcut o manevră de întoarcere. Atunci, a fost lovită de alte două autoturisme, care circulau către Buzău. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto şi rănirea altor trei persoane”, a precizat pentru EVZ comisar şef Florina Crucianu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Buzău.

Vicepreşedintele PNL se afla într-un autoturism Dacia Nova şi circula spre Ploieşti. La un moment dat, el s-a hotărât să întoarcă şi a fost izbit în plin de un Opel şi de un Matiz. În urma impactului violent, şoferul Matiz-ului a fost grav rănit. Alţi doi pasageri din acelaşi autoturism au fost răniţi uşor.

Circulaţia în zonă a fost restricţionată mai bine de o oră, timp în care, pe ambele sensuri de mers, s-au format cozi de maşini care au depăşit 2 kilometri.

Faust Negru, în vârstă de 56 de ani, era vicepreședinte al Organizaţiei Municipale a PNL, fiind ales în această funcție în anul 2009.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel