Fata din filmarea lui Cumpănașu, ”Luiza”, în direct la Antena 3. Primele declarații

Presupusa Luiza
Presupusa Luiza

Fata care seamănă cu Luiza Melencu în filmarea apărută în aceste zile a oferit primele declarații, în direct, la Antena 3.

Tânăra care apare în filmulețul prezentat de Alexandru Cumpănașu, și despre care acesta a spus că este Luiza Melencu, a declarat, la Antena 3 că nu are nicio legătură cu fata dispărută din Caracal.

Sub protecția anonimatului, tânăra a declarat, la Antena 3, că nu are nicio legătură cu Luiza și că își dorește ca familia ei să nu afle cu ce se ocupă în Italia.

'Nu îmi venea să cred. Am fost foarte disperată. Nu mai vreau să apar la TV, pe niciun post TV. Sunt foarte agitată pentru că m-a sunat fratele meu, familia mea. M-am certat cu el și cu familia mea. Sunt foarte panicată, îngrijorată. Pentru ce să fiu dată la televizor? (...) Doamne, ferește! Nu știu nimic despre cazul Luizei. (...) Momentan sunt în România. M-au văzut mulți oameni. Eu de la fratele meu știu. El m-a văzut și m-a recunoscut după voce.' a spus femeia care apare în imaginile filmate în Italia și care se presupunea a fi Luiza Melencu.

'Nu mai țin minte de acea filmare. Nu am nicio legătură cu Luiza. Erau doi tipi care m-au filmat. Da, eu sunt în acele imagini. Din acest motiv sunt așa de panicată. Acum 2 luni a fost făcută filmarea, maximum acum 1 lună. E plin de românce în acea zonă (...) Cineva care ar răpi o fată nu i-ar da voie să mai țină legătura cu familia ei. ' a spus aceasta, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel