Fată de 13 ani, violată. Cum s-a dat de gol agresorul

O fată, în vârstă de 13 ani, a fost abuzată sexual, după ce s-a pierdut în Gara de Nord din Timişoara.

Totul s-a întâmplat în luna iunie a anului trecut când copila pleca cu sora sa la nişte rude. La un moment dat, fata s-a trezit singură şi a început să plângă. A fost observată de Florin Danci, de 44 ani, un recidivist cu numeroase condamnări, care a abordat-o şi i-a spus că ştie unde este sora sa, scrie pressalert.ro.

Fata a plecat cu bărbatul care a urcat-o într-un taxi şi a dus-o la Utvin, unde a violat-o în locuinţa unde stătea. După agresiunea sexuală, insul a trimis-o cu un taxi înapoi în gară. Imediat, fata s-a dus şi a povestit poliţiştilor ce i s-a întâmplat, imediat fiind declanşată o anchetă.

În urma primelor investigaţii, poliţiştii au stabilit unde a fost dusă fata, dar când au ajuns, a doua zi, bărbatul nu mai era. Înainte să dispară a făcut curat, încercând să şteargă toate urmele. A făcut curat, dar nu a şi aruncat gunoiul. De pe o sticlă de plastic au reuşit să ridice mai multe amprente şi au stabilit identitatea agresorului.

Acesta s-a tot ascuns, numai că azi noapte a fost identificat şi reţinut de poliţişti în gara din Timişoara. În momentul comiterii violului, bărbatul mai avea zece zile din perioada de probă după ce a fost eliberat condiţionat după o altă condamnare. A fost reţinut şi urmează să fie prezentat, astăzi, cu propunere de arestare preventivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel