Urmărește emisiunea live


Fată ARSĂ de un CRIMINAL eliberat. Tudorel Butoi ATACĂ. "Râde dr*cu lumea de noi! VRĂJEALĂ pentru prostălăi"

Tudorel Butoi
Tudorel Butoi

Tudorel Butoi, psiholog criminalist, a vorbit despre cazul tinerei de 17 ani care a fost incendiată în propria casă, de un criminal în serie. 

"Eu vreau să zăbovim împreună asupra unei realități tragic-comice. De ce este comică? Păi pentru că sunt o grămadă care au făcut fapte de genul acesta. Fac pușcărie pentru omor, unul sau două, trei. Se duc în închisoare, sunt condamnați pe viață...aceasta este o vrăjeală pentru noi, pentru prostălăi. Nu există închisoare pe viață! După ce-și face 20 - 25 de ani de pușcărie și a împlinit vârsta de 45 de ani cum are el (n.r. criminalul care a incendiat-o pe fata de 17 ani) acum, e pus în libertate în secunda doi. Trebuie să știe cetățenii acest lucru, să fie exigenți cetățenii, noi, societatea. Să nu mai permitem lucruri comice. Astea sunt comicării justițiare.

Vreți să vă spun un film pe care l-aș putea preconiza? Ăsta va fi din nou condamnat pe viață, după fapta asta. Face iar 20 de ani de pușcărie pe viață și iese iar la 65 de ani și poate să mai omoare încă unul, doi și tot închisoare pe viață îi dă. Și după alți 20 de ani, dacă îi dă Dumnezeu sănătate iar iese și iar mai omoară...Râde dracu lumea de noi!", a declarat Tudorel Butoi, în direct la Antena 3. 

Vezi și: Fată de 17 ani INCENDIATĂ de un criminal cunoscut pe Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel