BBC, acuzat de imagini mincinoase. Vezi de ce

BBC fasia gaza
BBC fasia gaza

BBC este acuzat că susține proganda palestiniană. Postul a dat publicităţii imagini mincinoase despre care a pretins că erau ale unei "victime" a atacurilor israeliene.

"BBC, care este, de ani întregi, un duşman al Israelului a mers de data aceasta atât de departe, încât a difuzat imagini video în care apare o presupusă victimă" a atacurilor israeliene în Fâşia Gaza, scrie bretbert.com

Richard Falk, un jurnalist al BBC, care i-a comparat pe israelieni cu naziştii, a fost surprins în timp ce "aranja" o imagine ce înfăţişa o "victimă" a atacurilor israeliene din Gaza. Victima era transportată de "compatrioţi" după ce fusese grav rănită în atac. După câteva secunde însă, aceeaşi victimă "grav rănită" merge fără nicio problemă, nevătămată, pe propriile sale picioare.

Breitbart.com amintește mai multe momente care susțin complicitatea postului BBC printre care:

- în 2006, Orla Guerin, transmitea informaţii mincinoase, potrivit cărora oraşul Bint Jbeil, din Liban, fusese "ras" de pe suprafaţa Pământului în urma unui bombardament israelian de amploare.  Mai târziu s-a aflat că suburbile oraşului rămăseseră aproape intacte.

- în schimb, când familia Fogel, formată din cinci persoane, inclusiv un bebeluş de câteva luni, fusese măcelărită în propria-i casă, în Itamar, BBC abia a difuzat o ştire despre acest masacru, motivând apoi că emisiunile de ştiri fuseseră "prea aglomerate cu informaţii", astfel încât ştirea cu pricina nu mai încăpuse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel