Frații Mămăligă, arestați pentru 12 ani în Marea Britanie

Frații Mămăligă, condamnați la 12 ani de închisoare cu executare.

Sentință grea pentru doi români în Marea Britanie. Frații Ovidiu Mămăligă  de 30 de ani și Andrei Mămăligă de 28 de ani au fost condamnați la 12 ani de închisoare cu executare deoarece pe data de 10 mai au violat și bătut cu bestialitate o femeie în vârstă de 40 de ani, în propria casă, notează stiridiaspora.com.

Potrivit procurorului de caz, Tim Desai, victima se află și acum în stare de șoc și va avea nevoie de tratament adecvat o lungă perioadă de timp.

Conform presei britanice, incidentul a avut loc la începutul lunii mai în zona metropolitană a Londrei. În urma informațiilor furnizate de polițiști, cei doi români au abordat pe stradă victima, iar unul dintre ei a urmărit-o până în scara blocului și i-a cerut să îi utilizeze baia. Deoarece a fost refuzat, atacatorul a lovit-o cu bestialitate, iar  împreună cu fratele său au dus-o în apartament unde au violat-o.

O dată cu pronunțarea sentinței, magistrații au făcut un apel prin care îndeamnă și alte posibile victime să se adreseze polițiștilor britanici deoarece cei doi frați sunt cunoscuți cu antecedente penale. În 2016, cei doi frați au fost eliberați dintr-un penitenciar francez după ce au stat în închisoare fiind condamnați tot pentru viol.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel