EXCLUSIV  Fără penali. Chirilă, discurs exploziv. Ce a uitat să spună

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă

Tudor Chirilă, înainte de un concert pe litoral, a ținut un discurs publicului în care a cerut să semneze pentru campania USR „Fără penali în funcții publice”.

Cântărețul a îmbrăcat tricoul #fărăpenali și a făcut apel la oameni să semneze pentru inițiativa USR de modificare a Constituției pentru ca un condamnat penal să nu mai ocupe o funcție publică.

”Faptul că trebuie să se strângă atâtea semnături, 500.000 și 20.000 pe județe, arată că s-au gândit din timp ca Consituția României să nu poate fă niciodată revizuită de noi, ci doar de ei, și asta spune multe. Dacă vrem să trăim într-o țară cu mafia, atunci nu semnăm", a spus Tudor Chirilă.

Artistul susține că PSD este rău, dar banii pe care cântă la concertele unde oamenii nu plătesc bilete, adică acele evenimente susținute de primari PSD sau PNL, nu sunt chiar de evitat. La zilele orașului X și Y conduse de edili social-democrați tace vizavi de guvernare. Acolo își face doar treaba pentru care este plătit, nu ține discursuri ”fără penali”. 

Dăm doar câteva exemple:

VAMA - Zilele Orașului Cisnădie, 12 august 2017 (Gheorghe Huja, primar PNL)

VAMA - Zilele Municipiului Zalău, 27 august 2017 (Ionel Ciunt, primar PSD)

VAMA - Zilele Orașului Oravița, 22 iulie 2017 (Dumitru Ursu, primar PSD)

Tudor Chirilă - un concert pe data de 17 septembrie 2017 în Parcul Municipal Târgu Mureș. (Dorin Florea, primar PNȚCD)

În perioada 14 - 16 iulie 2017, Primăria Ploiești a organizat Festivalul Medieval unde a participat și Tudor Chirilă (Adrian Dobre, primar PNL).

Deși strigă fără penali, de exemplu, în viziunea lui Tudor Chirilă, Dorin Florea de la Târgu Mureș poate fi considerat un penal din moment ce, în 2017, a fost pus sub acuzare de DNA pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la uzurparea funcţiei, cu obţinere de foloase necuvenite pentru sine sau altul, săvârşită în formă continuată (9.198 de acte materiale). Cu toate acestea, nu are nicio problemă să cânte la evenimente organizate de acest edil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel