Fără noroc în dragoste, dar cu noroc la bani. O femeie, părăsită de soț pentru cea mai bună prietenă, a dat lovitura la loterie

Fără noroc în dragoste, dar cu noroc la bani. O femeie, părăsită de soț pentru cea mai bună prietenă, a dat lovitura la loterie / Foto: Pixabay, de Sally Jermain
Fără noroc în dragoste, dar cu noroc la bani. O femeie, părăsită de soț pentru cea mai bună prietenă, a dat lovitura la loterie / Foto: Pixabay, de Sally Jermain

O femeie, părăsită de soț pentru cea mai bună prietenă, a dat lovitura la loterie, câștigând o sumă importantă de bani.

Dacă nu ai noroc în dragoste, nu te întrista, poate ai noroc la bani. Cel puțin acesta este cazul unei femei care a fost părăsită de soțul ei pentru cea mai bună prietenă, dar și-a văzut norocul atunci când a câștigat un jackpot dublu la o loterie din Columbia, scrie Mirror.

Femeia din Barranquilla a câștigat 268.000 de lire sterline din două bilete la loterie care au reușit să îi rezolve toate problemele financiare pe care le avea. Mai mult de cât atât, chiar atunci când își sărbătorea câștigul, a reapărut și fostul ei soț. Acesta a sunat-o pentru a o felicita. Femeia nu s-a lăsat păcălită și i-a spus să nu o mai caute.

Femeia era pe cale să își piardă casa



Câștigătoarea a fost aproape de a-și pierde casa când a decis să cumpere bilete de loterie de la firma Supergiros - de unde obții jackpot -ul câștigând două extrageri - ceea ce este considerat aproape imposibil.

Cu toate acestea, ea a avut biletul câștigător 8628 la loteria El Sinuano și 1935 la extragerea de noapte din Caraibe.

VEZI ȘI: Un bărbat a câștigat la loterie de 6 ori cu aceleași numere, iar acum nu mai trebuie să muncească niciodată

Deși nu și-a publicat numele, mass-media locală a povestit că era croitoreasă și că era la câteva zile să-și piardă casa, deoarece nu își permitea să plătească ipoteca.

Iar fiica ei nu se putea înscrie în ultimul trimestru la universitate din cauza lipsei de bani.

Biletul la loterie, ultima speranță a femeii

Ca o ultimă speranță, femeia și-a cumpărat biletul pe 17 ianuarie, care a fost, întâmplător, fix la un an din ziua în care soțul său o părăsise pentru cea mai bună prietenă a ei, ceea ce o lăsase și cu o mulțime de probleme financiare.

Se pare că femeia "tremura" atunci când a aflat că a câștigat suma uriașă de bani, care a fost unul dintre cele mai mari jackpot-uri revendicate vreodată în țara din America de Sud, unde salariul mediu lunar este de 800 de lire sterline. Nu se aștepta, dar norocul "a lovit-o" când se aștepta mai puțin. De asemenea, se crede că este cea mai mare sumă câștigată vreodată la loteria Supergiros.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel