EXCLUSIV  FĂRĂ bani de la Guvernul Cîțu pentru PSD și USR. Primarul Toma: O mare nedreptate! O mare mizerie! Zero barat!

Toma
Toma

Constantin Toma, primarul Buzăului, critică alocările diferențiale de bani făcute de Guvernul Cîțu din Fondul de rezervă.

'Este o mare nedreptate! O mare mizerie! Nu ni s-a dat niciun ban, deși avem aceleași nevoi din cauza creșterii prețurilor. Anul trecut Guvernul Orban a făcut exact la fel, zero barat, spre deosebire de ce făcea PSD, pe vremuri, când era o împărțeală echitabilă între primăriile de diferite culori politice. Acum este incredibil ce se întâmplă! Situația este mult mai gravă ca anul trecut!', a declarat primarul Constantin Toma pentru DC News.

'În acest moment, m-am uitat pe Hotărârea de Guvern, nu ni s-a dat niciun leu pentru municipiul Buzău. Am făcut o solicitare de circa 24 de milioane de lei, având în vedere și situația cu termoficarea. Sunt 27 de municipii în România care au această problemă gravă. La primăriile PSD nu s-a dat niciun leu. Înțeleg că aceeași situație este la primăriile USR. Și-a cumpărat voturile de la primarii lor (n.red alegerea lui Florin Cîțu ca președinte PNL după Congres) și asta a fost! Nu se va rezolva nimic până nu pleacă definitiv acest Guvern.', a concluzionat primarul Constantin Toma.

De asemenea, vicepreședintele USR, Dan Barna, îl acuză pe premierul Florin Cîțu că a acordat discreționar banii din fondul de rezervă al Guvernului. Barna spune că primăriile conduse de USR nu au primit bani. De asemenea, joi, președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat că va face plângere penalădupă alocarea banilor pentru primării.

De asemenea, și PSD Vrancea a reacționat cu privire la modul în care au fost alocați bani din Fondul de rezervă al Guvernului.

'Cîțu își plătește obligațiile politice din banii copiilor și pensionarilor'

'Cu ultima suflare, Cîțu achită datoriile personale din banii românilor, a  pensionarilor și a copiilor pentru care nu a găsit soluții de a le mări veniturile. Rectificarea bugetară recent aruncată în piață de guvernul demis Cîțu umilește administrațiile locale conduse de primari PSD, parcă în aceste localități nu ar  trăi tot români.

Cel mai grav este  că în Vrancea, ospătarul  șef  din  prefectură, a mai  și  mimat  un  interes  deosebit  pentru  localități solicitându-le  acestora  sumele  necesare pentru a le înainta guvernului, a cărui reprezentant este. Și a reușit  performanța de a obține 1,26% din sumele solicitate de edilii PSD. Praf în ochi  doar ca să se laude ei, PNL-iștii, câți bani au adus ei în județ. Bătaie de joc la  adresa  vrâncenilor  și  o  dovadă  CLARĂ de  politică  golănească,  politică  a  intimidării și umilirii, abordare părtinitoare pe criterii politice nu pe nevoi'. Citește continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel