Fănuț Costea (PSD), semnare petiție ''Fără penali în funcții publice''

Bianca Ştefan / 30 iul 2018 / 16:45 Salveaza PDF Comentarii

Vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Fănuţ Costea, a declarat că a semnat iniţiativa ''Fără penali în funcţii publice''. 

Acesta a explicat că a semnat petiţia în cursul lunii iulie, la 'Zilele oraşului Găeşti', dar a spus că regretă totuşi faptul că strângerea de semnături a fost asociată cu vizita în acel oraş a liderului liberal Ludovic Orban. 

''Da, am semnat. Trebuia să nu semnez? Atunci când mergem la vot, este sinonim cu: aţi fost la vot? Da. Cum aţi votat? Cam aşa vreţi dumneavoastră să mă întrebaţi. Oricum îmi pare rău că am votat-o, pentru că în momentul în care am văzut ce s-a întâmplat şi de ce s-a legat tot evenimentul de la Găeşti, pentru că acolo s-a întâmplat, mi-a părut rău pentru că a fost legat de prezenţa preşedintelui PNL, Ludovic Orban. Mi-a părut rău pentru băieţii ăştia care fac un lucru foarte bun şi, după părerea mea, nu ar fi trebuit să se lege de acest eveniment'', a precizat, pentru Agerpres. vicepreşedintele PSD Fănuţ Costea, care este şi preşedinte al organizaţiei PSD Găeşti. 

Acesta a subliniat că a aflat, după ce a semnat petiţia ''Fără Penali în funcţii publice'', despre faptul că evenimentul a fost asociat cu prezenţa lui Orban şi spune că l-a deranjat acest lucru. 

''Mie mi-a părut rău ulterior, pentru că ei nu trebuiau să se lege de prezenţa lui Ludovic Orban, care, din punctul meu de vedere, reprezintă acelaşi fenomen (...). Ludovic Orban este tot un penal, adică faptul că el a fost achitat într-o instanţă pe mine nu m-a convins, după tot ce scrie presa legat de maşina pe care o conducea de la acel mare patron de societate comercială de construcţii rutiere şi aşa mai departe. Dacă ştiam şi realizam că ei se leagă de Ludovic Orban şi Orban de ei, ca să se promoveze, nu o făceam'', a spus Fănuţ Costea. 

Acesta a adăugat că nu a vorbit despre semnarea petiţiei cu preşedintele PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu. 

"Nu văd de ce ar trebui să discut cu cineva hotărârile mele şi ce fac eu, indiferent că sunt elemente legate de politică'', a subliniat Fănuţ Costea. 

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24