Familie întreagă dată jos din avion din cauza... mirosului

Scandal fără precedent pe aeroportul din Miami. O familie întreagă a fost dată jos din avion din motive de igienă. Pasagerii s-au revoltat şi susţin că au fost discriminaţi. Mai mult, au dat în judecată compania aeriană.

Yehuda Adler a trecut prin ceea ce mulţi ar considera o călătorie de coşmar. El şi familia lui au fost daţi afară dintr-un avion al companiei American Airlines şi li s-a spus că este din cauza mirosului neplăcut, scrie observator.tv. 

Aşa a motivat compania aeriană decizia echipajului de a-i debarca pe soţii Adler şi pe fiica lor de nouă luni. Cei trei se îmbarcaseră în cursa Miami-Detroit, dar s-au trezit întorşi pe aeroport.

Yossi Adler este convins că a fost discriminat din motive religioase.

Familia a dat în judecată compania aeriană pentru defăimare, stres emoţional şi discriminare.

"Dacă erau nevoiţi să-i mute în altă parte a avionului pentru a nu-i deranja pe ceilalţi, asta ar fi trebuit să facă în primul rând. Trebuia să-i mute! Nu aveau dreptul să-i dea afară", spun alţi pasageri.

Până acum, familia bărbatului de 36 de ani din Michigan a primit din partea companiei o noapte de cazare, o masă şi locuri la următoarea cursă spre casă. A doua zi dimineaţă, când igiena nu a mai fost o problemă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel