Familie carbonizată după ce le-a luat foc locuița. Fiul a murit în timp ce încerca să-și salveze părinții din flăcări

Foto: ISU Vrancea
Foto: ISU Vrancea

Au fost momente cumplite în această seară, într-o localitate din județul Vrancea. Trei persoane și-au pierdut viața.

O adevărată tragedie s-a produs în această seară la Gologanu, județul Vrancea, după ce un incendiu a cuprins o locuință. Trei persoane și-au pierdut viața, acestea fiind găsite carbonizate de către pompieri. 

În casă se aflau doi vârstnici, iar mai apoi a intrat și fiul lor pentru a încerca să-i salveze, a relatat România TV. 

Pompierii au intervenit de urgență 

Trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au intervenit cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru stingerea incendiului.

”La sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul se manifesta generalizat, la întreaga locuință, pe o suprafață de aproximativ 200 mp. Din nefericire, în interiorul locuinței au fost găsite trei victime decedate, carbonizate. Cauza probabilă a producerii incendiului este jarul căzut din sobă”, se arată într-un anunț transmis de ISU Vrancea.

Incendii și la Mera și Ruginești, în județul Vrancea

 

Pompierii militari vrânceni au intervenit săptămâna trecută pentru stingerea a două incendii, unul izbucnit la un autoturism din localitatea Roșioara, comuna Mera, iar celălalt la acoperișul unei locuințe din localitatea Copăcești, comuna Ruginești.

Joi, 11 noiembrie, în jurul orei 23:35, un apel primit la numărul unic de urgență 112 anunța despre un incendiu izbucnit la un autoturism parcat pe str. Munteni din localitatea Roșioara, comuna Mera. În urma producerii evenimentului, provocat cel mai probabil prin folosirea în mod intenționat a sursei de aprindere, autoturismul a ars în proporție de circa 80%.

Imediat după miezul nopții, respectiv vineri în jurul orei 00:20, pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Adjud, au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei locuințe din localitatea Copăcești, comuna Ruginești. În urma evenimentului, au ars 50 mp din acoperișul construit din lemn cu învelitoare din șindrilă și plăci de azbociment, iar, în același timp, s-au degradat și pereții locuinței construiți din paiantă.

Din fericire, la nici una dintre intervenții nu au fost înregistrate victime.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel