Familia Șărămăt, la Caracal: Nu aș putea să accept așa ceva. Trebuie să ieșim în stradă!

Familia-Șărămăt-la-Caracal-captură-România-TV
Familia-Șărămăt-la-Caracal-captură-România-TV

Familia Șărămăt, asistenții maternali ai Sorinei, fetița din Baia de Aramă dată în adopție unei familii din SUA, a venit la Caracal pentru a aprinde lumânări pentu Alexandra, potrivit Mediafax.

Coroane de flori au fost aduse la locuința suspectului în cazul Alexandrei, iar oamenii acuză probleme grave în justiție.

Asistenta maternală care a crescut-o pe Sorina, fetița din Baia de Aramă dată în adopție unei familii din SUA, a declarat, la Caracal, că nu își dă seama ce ar putea simți o mamă în cazul Alexandrei, dar ea ar muri „cu ei de gât”.

”Nu aș putea să accept așa ceva. Ne-am gândit că dacă oamenii au fost alături de noi, să fim și noi de partea Alexandrei. Asta e justiția noastră, pentru că la noi au intrat mascații să ia un copil (...) parcă eram cei mai mari infractori și aici, unde chiar au fost criminali, nu au putut să intre, au stat să asculte țipetele unui copil. Trebuiau să intre, să nu stea după mandat, poate fetița era salvată. Justiția e de vină: jos cu ei, nu trebuie să mai rămână în țară”, a spus Mariana Șărămăt.

La rândul său, Vasile Șărămăt declară că îi pare rău că s-a ajuns până aici:

”E ceva groaznic! Oameni buni, trebuie să ieșim în stradă, să facem dreptate. Nu se poate așa ceva. La Sorina au venit 20 de mascați, cinci mașini de Poliție și au răpit-o”, a declarat bărbatul care a crescut-o pe Sorina.

Sâmbătă, la locuința suspectului în cazul Alexandrei oamenii au adus coroane de flori și au aprins lumânări. Cei prezenți au rostit „Tatăl nostru”, apoi și-au manifestat speranța ca Alexandra să fie vie, acuzând, totodată, probleme grave în justiție.

Printre aceștia se numără și familia Șărămăt, asistenții maternali, care au crescut-o pe Sorina.

Întrebați de reporterul România TV, Ioana Cîrstea, de ce au venit la Caracal, Vasile Șărămăt a spus că:

Sperăm să se facă dreptate! Nu doream să se ajungă până aici, să nu se facă dreptate în cazul Alexandrei. Acest copil a murit nevinovat din cauza autorităților. Exact același lucru se putea întâmpla și cu Sorina. Din cauza autorităților, Sorina putea să fie moartă și ea. Însă, nici acum nu se știe ce s-a întâmplat cu Sorina. Ne pare rău de Alexandra și de famila sa îndurerată, care nu a putut face nimic ca să o salveze!

Ceilalți oameni prezenți au declarat că Justiția este de vină pentru că nu își face datoria. După S

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel