Familia Regală, sărbători pascale în România

Familia Regală sărbătorește Paștele la Cluj și la Râmnicu Vâlcea.

Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu vor lua parte la sfânta slujbă a Învierii, sâmbătă, la miezul nopții, la Catedrala Mitropolitană de la Cluj.

Altețele Lor Regale vor fi musafirii Înalt Preasfinției Sale Mitropolitului Andrei, informează Casa Regală printr-un comunicat de presă remis redacției DC News.

Duminică, Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu vor participa la o parte a slujbei din prima zi de Paști, la Catedrala Schimbarea la Faţă a Episcopiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla, unde se vor întâlni cu Preasfinția Sa Episcopul Florentin și cu enoriașii prezenți la marea sărbătoare.

[citeste si]

Totodată, Principesa Maria va sărbători Învierea Domnului la Catedrala Arhiepiscopală de la Râmnicu Vâlcea și va fi oaspetele Înalt Preasfinției Sale Arhiepiscopului Varsanufie.

Majestatea Sa Regele va rămâne la reședința privată din Elveția pe durata sărbătorilor pascale. Regele Mihai I va primi vizita părintelul Adrian Diaconu, protopop pentru Elveția al Bisericii Ortodoxe Române.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel