Familia Regală a făcut ANUNȚUL. Se ÎNTÂMPLĂ de ziua Regelui Mihai I

Familia Regală a României a făcut anunțul. 

"În acest an, #FundatiaRegalaMargaretaaRomaniei organizează concertul regal caritabil de ziua Regelui Mihai I, pe 25 octombrie, sub genericul “România are nevoie de artă”.

Gala va fi transmisă în direct de #TeleviziuneaRomana (TVR1, ora 18.00 – 19.00) în sprijinul strângerii de fonduri pentru programul național #TinereTalente.

Evenimentul este realizat la #AteneulRoman, locul în care timp de 12 ani, pe scena de concert, muzicieni reputați din întreaga lume au cântat pentru copiii și tinerii talentați, bursieri ai programului Tinere Talente.

Emisiunea va reedita cele mai emoționante momente din cadrul concertelor regale caritabile și va cuprinde scurte interviuri cu invitați speciali, prezenți la Ateneul Român, sau live, prin conexiune video", anunță Familia Regală a României. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

În acest an, #FundatiaRegalaMargaretaaRomaniei organizează concertul regal caritabil de ziua Regelui Mihai I, pe 25 octombrie, sub genericul “România are nevoie de artă”. Gala va fi transmisă în direct de #TeleviziuneaRomana (TVR1, ora 18.00 – 19.00) în sprijinul strângerii de fonduri pentru programul național #TinereTalente. Evenimentul este realizat la #AteneulRoman, locul în care timp de 12 ani, pe scena de concert, muzicieni reputați din întreaga lume au cântat pentru copiii și tinerii talentați, bursieri ai programului Tinere Talente. Emisiunea va reedita cele mai emoționante momente din cadrul concertelor regale caritabile și va cuprinde scurte interviuri cu invitați speciali, prezenți la Ateneul Român, sau live, prin conexiune video. Gazdele emisiunii vor fi Valentina Băințan și dirijorul #TiberiuSoare. Producător: Valentina Băinţan #margaretacustodelecoroanei #majestateasamargareta principeleradu #familiaregalaaromaniei #casaregala #romaniaregala #romania #romanianroyalfamily #royal #concertregalcaritabil

O postare distribuită de Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel