Familia Regală a României. Principele Radu, vizită cu caracter public în Turcia

Andrei Itu / 16 sep 2019 / 22:51 Salveaza PDF Comentarii

În perioada 16-19 septembrie 2019, Alteța Sa Regală Principele Radu reprezintă pe Majestatea Sa Custodele Coroanei într-o vizită cu caracter public în Republica Turcia.

'În zilele de 16-19 septembrie 2019, Alteța Sa Regală Principele Radu reprezintă pe Majestatea Sa Custodele Coroanei într-o vizită cu caracter public în Republica Turcia. Vizita face parte din proiectul de susținere de către Familia Regală a prezenței României și Uniunii Europene în țări din vecinătatea UE. Alteța Sa Regală a sosit la Ankara în cursul zilei de luni, 16 septembrie. După-amiază, Principele Radu s-a întâlnit cu ministrul Educației Naționale din Republica Turcia, dl. Ziya Selçuk. A fost discutată posibilitatea amplificării relației bilaterale în domeniul învățământului universitar și integrarea unor proiecte cu caracter european. În prima parte a anului 2020, Principele Radu va însoți la Ankara, Izmir, Istanbul și Eskișehir o amplă delegație de rectori ai unor universități din România.' se arată pagina oficială de Instagram a Familiei Regale a României.

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

În zilele de 16-19 septembrie 2019, Alteța Sa Regală Principele Radu reprezintă pe Majestatea Sa Custodele Coroanei într-o vizită cu caracter public în Republica Turcia. Vizita face parte din proiectul de susținere de către Familia Regală a prezenței României și Uniunii Europene în țări din vecinătatea UE. Alteța Sa Regală a sosit la Ankara în cursul zilei de luni, 16 septembrie. După-amiază, Principele Radu s-a întâlnit cu ministrul Educației Naționale din Republica Turcia, dl. Ziya Selçuk. A fost discutată posibilitatea amplificării relației bilaterale în domeniul învățământului universitar și integrarea unor proiecte cu caracter european. În prima parte a anului 2020, Principele Radu va însoți la Ankara, Izmir, Istanbul și Eskișehir o amplă delegație de rectori ai unor universități din România. #familiaregalaaromaniei #principeleradu #ankara #romaniaregala #romania #romanianroyalfamily #casaregala #royal #highereducation #Romania2019

O postare distribuită de Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei) peSep 16, 2019 la 11:39 PDT


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28