Familia Regală a României, pregătiri pentru Sărbători. Unde vor petrece și cu cine

Familia Regală a României a făcut public programul de Crăciun și Anul Nou. Iată unde vor petrece Majestatea Sa Margareta și Principele Radu.

"Majestatea Sa Margareta și Principele Radu se vor afla la Săvârșin de Crăciun și Anul Nou, alături de Principesa Sofia. În 22 decembrie 2019, 11.30-13.00 și 15.00-17.00, Familia Regală va primi colindători în Satul Regal", se arată într-o postare de pe pagina de Instagram a Familiei Regale a României.

Cadouri pentru familiile nevoiașe și prezentarea bradului de Crăciun

"În 23 decembrie 2019, la ora 11, Majestatea Sa Margareta va împărți cadouri familiilor nevoiașe din Săvârșin. Cadourile vor fi oferite cu sprijinul Procter&Gamble România și a brandurilor sale Ariel, Fairy și Lenor, precum și al Electrolux.

În aceeași zi, de la ora 14, Majestatea Sa va prezenta presei bradul din Salonul mare al castelului și masa de Crăciun din Sufrageria mare, iar de la ora 16, Familia Regală va oferi cadouri angajaților de la Castelul Regal și Ocolul Silvic Regal", mai scrie în postare.

Unde vor petrece următoarele zile

"Ca în fiecare an, în ziua de Ajun, 24 decembrie 2019, la ora 12, Dubașii din Săvârșin vor fi așteptați în piața cu fântână din incinta Satului Regal.

În dimineața zilei de 26 decembrie 2019, Familia Regală va participa la slujba din a doua zi de Crăciun, la biserica ortodoxă din comună. Familia Regală va petrece privat restul zilelor de Crăciun și Revelionul, la castel", se mai arată în postare.

 
 
 
View this post on Instagram

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu se vor afla la Săvârșin de Crăciun și Anul Nou, alături de Principesa Sofia. În 22 decembrie 2019, 11.30-13.00 și 15.00-17.00, Familia Regală va primi colindători în Satul Regal. În 23 decembrie 2019, la ora 11, Majestatea Sa Margareta va împărți cadouri familiilor nevoiașe din Săvârșin. Cadourile vor fi oferite cu sprijinul Procter&Gamble România și a brandurilor sale Ariel, Fairy și Lenor, precum și al Electrolux. În aceeași zi, de la ora 14, Majestatea Sa va prezenta presei bradul din Salonul mare al castelului și masa de Crăciun din Sufrageria mare, iar de la ora 16, Familia Regală va oferi cadouri angajaților de la Castelul Regal și Ocolul Silvic Regal. Ca în fiecare an, în ziua de Ajun, 24 decembrie 2019, la ora 12, Dubașii din Săvârșin vor fi așteptați în piața cu fântână din incinta Satului Regal. În dimineața zilei de 26 decembrie 2019, Familia Regală va participa la slujba din a doua zi de Crăciun, la biserica ortodoxă din comună. Familia Regală va petrece privat restul zilelor de Crăciun și Revelionul, la castel.

A post shared by Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei) onDec 19, 2019 at 7:13am PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel