Familia Regală a Marii Britanii, în pericol. Bărbat, arestat, la palatul Buckingham. Ce avea de gând

Un bărbat a fost arestat în noaptea de marţi spre miercuri, la palatul Buckingham. Cum a fost prins și ce voia să facă.

Un bărbat a fost arestat în noaptea de marţi spre miercuri după ce a escaladat porţile palatului Buckingham, reşedinţa oficială din Londra a reginei Elisabeta a II-a, a anunţat joi Scotland Yard, citat de AFP.

"Un bărbat de 22 de ani a fost arestat în jurul orei 02:00 dimineaţa (01:00 GMT) miercuri, 10 iulie, de ofiţeri specializaţi de poliţie după ce a escaladat grilajul de la intrarea în palatul Buckingham", se arată în comunicatul Scotland Yard.

Bărbatul nu era înarmat şi incidentul nu este tratat ca unul de natură teroristă, a precizat poliţia. Joi dimineaţa, intrusul era încă în arest preventiv la Londra. O purtătoare de cuvânt de la Buckingham a menţionat că regina se afla la palat în momentul incidentului.

"Era hotărât să intre"

Potrivit tabloidului The Sun, individul s-a învârtit timp de câteva minute pe peluzele palatului, înainte să fie arestat. Tânărul "era hotărât să intre şi a bătut cu putere în uşi, dar din fericire peste tot era bine închis, de această dată", a indicat pentru ziar o sursă din cadrul monarhiei.

Tentativele de intruziune în palatul Buckingham nu sunt evenimente excepţionale. Anul trecut, o persoană fără adăpost a fost găsită dormind în parcul palatului. Cazul cel mai spectaculos datează însă din 1982, când un bărbat de circa 30 de ani, Michael Fagan, a reuşit să se strecoare până în dormitorul reginei, care era în pat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel