Familia Luizei, deranjată de Cataramă. Ciutacu: Să nu intrăm în dezbateri politice

Familia Luizei a fost deranjată azi de intervenția lui Viorel Cataramă.

Totul s-a petrecut din pricina unor întrebări pe care Viorel Cataramă le-a pus avocatului familiei Luizei, la România TV, în legătură cu prezența sa în anchetă. Avocatul Tonel Pop a fost surpris de întrebări, deși moderatorul Victor Ciutacu a precizat că nu toți oamenii cunosc detalii juridice.

Familia Luizei, prima victimă a lui Gheorghe Dincă, s-a inflamat și a intervenit în apărarea avocatului. Bunicul Luizei l-a contrat pe Viorel Cataramă, atacându-i trecutul politic. Ulterior, moderatorul Victor Ciutacu a intervenit și a făcut un apel către invitați să nu intre în „dezbateri politice”. Viorel Cataramă nu a reacționat.

Acuze de șantaj în cazul Caracal

Ulterior avocatul familiei a vorbit de presiuni din partea unui trust de presă în anchetă, dar nu a dat numele, iar bunicul Luizei a declarat că a fost șantajat.

Avocatul Tonel Pop și Viorel Cataramă au avut un schimb de replici, motivul fiind faptul că avocatul nu a vrut să ofere mai multe informații. Victor Ciutacu a subliniat gravitatea celor afirmate de avocatul Tonel Pop.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel