Familia Luizei, deranjată de Cataramă. Ciutacu: Să nu intrăm în dezbateri politice

Darius Muresan / 07 aug 2019 / 22:25 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Familia Luizei a fost deranjată azi de intervenția lui Viorel Cataramă.

Totul s-a petrecut din pricina unor întrebări pe care Viorel Cataramă le-a pus avocatului familiei Luizei, la România TV, în legătură cu prezența sa în anchetă. Avocatul Tonel Pop a fost surpris de întrebări, deși moderatorul Victor Ciutacu a precizat că nu toți oamenii cunosc detalii juridice.

Familia Luizei, prima victimă a lui Gheorghe Dincă, s-a inflamat și a intervenit în apărarea avocatului. Bunicul Luizei l-a contrat pe Viorel Cataramă, atacându-i trecutul politic. Ulterior, moderatorul Victor Ciutacu a intervenit și a făcut un apel către invitați să nu intre în „dezbateri politice”. Viorel Cataramă nu a reacționat.

 

Acuze de șantaj în cazul Caracal

 

Ulterior avocatul familiei a vorbit de presiuni din partea unui trust de presă în anchetă, dar nu a dat numele, iar bunicul Luizei a declarat că a fost șantajat.

Avocatul Tonel Pop și Viorel Cataramă au avut un schimb de replici, motivul fiind faptul că avocatul nu a vrut să ofere mai multe informații. Victor Ciutacu a subliniat gravitatea celor afirmate de avocatul Tonel Pop.

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25