Familia Bodnariu, decizie radicală în privința viitorului lor

Soții Marius și Ruth Bodnariu, cei ce s-au luptat mai bine de opt luni cu autoritățile norvegiene de la Bavernet, care le luaseră cei cinci copii, au luat o decizie extrem de importantă privind viitorul familiei lor.

Cei doi au anunțat vineri seară că au hotărât să se stabilească definitiv în România, potrivit Libertatea.ro.

Familia Bodnariu a ajuns, la sfârșitul lunii trecute, în România, unde își propusese să petreacă o vacanță liniștită la sfârșitul lungului proces cu autoritățile norvegiene pentru recuperarea copiilor.

Se pare că cei șapte și-au găsit liniștea aici și au decis să se rupă definitiv de Norvegia. (...)"ne-am hotărât să ne stabilim în România. După întoarcerea copiilor, mai cu seama în ultima vreme, am încercat să ne găsim intimitatea, liniștea și pacea în familie prin a părăsi Naustdal și a vizita România. Considerăm deja aceasta ca pe o reușită din mai multe motive, ceea ce ne-a determinat să luăm decizia de a rămâne în România", au anunțat soții Bodnariu.

Soţii Ruth şi Marius Bodnariu, ai căror copii au fost luaţi de autorităţile norvegiene anul trecut şi înapoiaţi ulterior familiei, au fost puşi pe 11 august sub urmărire penală de procurorii norvegieni, pentru violenţe asupra copiilor.

Părinții sunt acuzați de abuz și îndoctrinare religioasă, iar autoritățile norvegiene au demarat procedurile de adopție.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel