Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  FAKE NEWS Ion Iliescu. Jocul Franței, SCENARIU fulminant

Ion Iliescu
Ion Iliescu

Știrea cu declarații preluate fals în presa franceză, mai exact în Le Figaro, cu sprijinul unui jurnalist român, ar putea avea dedesubturi economice. 

Un scenariu incredibil arată că fake news-ul despre cutremurul de la Putere, practic, ar avea cauze mult mai profunde. Interpretarea vorbelor lui Ion Iliescu despre PSD și lansarea de afirmații ce nu au fost făcute de către președintele de onoare al PSD, cel mai puternic partid din România, ar putea sugera un adevărat cutremur la vârful politicii românești. Și nu doar atât, un cutremur la nivel decizional. Liderul partidului, potrivit informațiilor transmise fals, ar fi fost profund contestat din PSD. În plus, știm cu toții percepția ce răsună în afara țării, potrivit căreia Liviu Dragnea ar fi ”premierul din umbră” al PSD. 

În acest context complicat, sugerarea unui conflict major în cel mai votat partid al României, cel mai puternic partid din țara noastră, ar putea arăta decizii eronate, nesusținute de majoritate. 

După știrea falsă din Le Figaro, o altă știre despre România ajunge astăzi în presa franceză. 

Ziaristul Michel Cabirol, preocupat de domeniul apărării, susţine, în La Tribune, că din motive obscure, România încearcă cu disperare să ofere olandezilor de la Damen contractul pentru cele patru corvete, în detrimentul francezilor de la Naval Group.

El scrie că Naval Group e adevăratul câștigător și că Parisul e gata să intervină. 

Michel Cabirol declara că ceva face ca întreg procesul de licitaţie să fie blocat, precizând că Guvernul de la București a primit o veste proastă la începutul lunii decembrie, când compania franceză Naval Group a prezentat cea mai bună ofertă de preț. 

Vezi mai mult pe DEFENSEROMANIA.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel