EXCLUSIV  Fake news - conferințe. Bălănescu, Mare Maestru al MLNR: Românii își rezolvă semnele de întrebare

Români
Români

Prof.univ. dr. Radu Bălănescu, Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România, a vorbit în cadrul unui interviu acordat DCNews despre programul de conferințe inițiat de organizația masonică, începând cu 15 ianuarie.

Marea Lojă Națională din România inițiază un program de conferințe pe tot parcursul anului, care începe, marți 15 ianuarie, și care va avea ca teme de discuție rolul și importanța preluării de către România a președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene, exodul de inteligență, învățământul dual profesional, rolul elitelor, rolul intelligence-ului, dar și promovarea capitalului și business-ului autohton.

Este un program național care nu se organizează doar în București, aceleași conferințe vor avea loc și la Iași, Craiova, Cluj, Timișoara și Constanța. Subiectele nu au fost alese întâmplător pentru aceste conferințe, discutăm de cicluri de conferințe, ci au rezultat în urma unor discuții pe care noi le cunoaștem că există în societatea româneacă. Sunt subiecte pe care multă lume dorește să și le clarifice sau niște informații suplimentare. Mă refer la rolul și importanța preluării de către România a președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene. Vor fi șase conferințe din ianuarie până în iunie.

Teme de discuție pentru al doilea ciclu de conferințe

Apoi vorbim în alt ciclu de conferințe despre exodul de inteligență, problemă majoră a României. Trebuie să gândim ce se poate face. Alte teme importante sunt învățământul dual profesional, dar și rolul elitelor în conducerea statelor democratice. Nu trebuie să uităm rolul pe care îl joacă acestea în conducerea statelor democratice și trebuie să discutăm aceste lucruri și să vedem ce părere are societatea românească. Un alt subiect de mare interes este locul și rolul intelligence-ului în statul modern. Vom discuta și despre promovarea capitalului și business-ului autohton.

Subcapitol de fake-news la finalul fiecărei conferințe

În plus, la fiecare astfel de conferință va fi un subcapitol de fake-news prezentat de oameni de presă care înțeleg fenomenul și care eu cred că va fi bine primit și apreciat de participanți, care nu sunt doar membri ai ordinului, marea lor majoritate sunt doar persoane care nu au nicio legătură cu masoneria, sunt cetățeni români. 

Vrem să clarificăm aceste subiecte fiind însă departe de ceea ce înseamnă luptă politică. Cetățenii români au ocazia să își rezolve niște semne de întrebare pe care și le pun, a explicat Radu Bălănescu pentru DCNews.

Răspunsul integral poate fi urmărit AICI

Vezi și: Centenar, model de urmat pentru autorităţi. Bălănescu, Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România: Am fost printre puţinii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel