Facturile la Vodafone se scumpesc. Cum poți renunța la contract

Alexandru Ichim / 04 apr 2019 / 12:12 Salveaza PDF Comentarii

Operatorul de telefonie Vodafone majorează facturile, iar clienții care nu doresc acest lucru vor putea să renunțe la contracte.

Abonații Vodafone își pot rezilia contractul în cazul în care sunt nemulumiți cu majorarea facturilor. Decizia a fost luată de către companie, iar costurile sunt legate de scumpirea costurilor legate de operațiunile pentru furnizarea serviciilor de comunicații. 

”În contextul creșterii majorității costurilor legate de operațiunile pentru furnizarea serviciilor de comunicații,te informăm că începând cu 8 mai 2019 prețul pachetului de servicii aferent acestui număr va crește cu 1 eur TVA inclus”, se arată într-un mesaj trimis de Vodafone către abonați.

Cum poți rezilia contractul

 

”Dacă nu ești de acord cu această modificare, poți denunța unilateral contractul de servicii, în termen de 30 de zile de la primirea acestei notificari, fără plata vreunor penalități sau despăgubiri, prin scrisoare cu confirmare de primire, trimisă catre Vodafone România, Strada Barbu Văcărescu 201, București 020276”, au mai precizat reprezentanții companiei.


Vezi și: Google a anulat subvenţia pentru un site pro-Orban

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28