Facturi Administrația Prezidențială. Dragnea cere control

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Datele privind presupusele nereguli în ceea ce privește apariția unor facturi de 20 de milioane de lei la Administrația Prezidențială reprezintă actualizarea angajamentelor, și nu "facturi" cum a declarat, joi seara,  liderul PSD, Liviu Dragnea, potrivit unor surse.

Datele  reclamate că ar fi  fost introduse târziu se regăsaau în alte comunicări transmise către Ministerul Finanțelor Publice, conform practicilor uzuale, potrivit unor surse.

De asemenea, Ministerul Finanțelor avea situația angajamentelor legale întrucât acestea au fost transmise prin alte declarații depuse în luna iulie, inclusiv bilanțul în format electronic. Ministerul Finanțelor Publice era la curent cu faptul că Administrația Prezidențială are angajamente legale în cuantum de circa 44 milioane de lei.

"Ministerul de Finanțe trebuie să verifice. E un sistem informativ. Când ceri o deschidere de credit bugetar se duce în sistem. E pe ore, pe minute, nu te poți juca. E obligatoriu să facă un control. În câteva ore să vii cu facturi de 20 și ceva de milioane ridică un semn de întrebare. Ministerul de Finanțe ar trebui să facă acest control”, a declarat, joi seara,  Liviu Dragnea la România TV.

Vezi si: Administrația Prezidențială, buget. Dragnea: Au mințit! Trebuie un control!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel