Administrația Prezidențială, buget. Dragnea: Au mințit! Trebuie un control!

Klaus Iohannis și Liviu Dragnea
Klaus Iohannis și Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a acuzat în termeni duri Administrația Prezidențială că a mințit și a introdus în câteva ore facturi de zeci de milioane. Liderul PSD a anunțat un control al Ministerului de Finanțe.

„Nu există nicio piedică pentru Administrația Prezidențială, să antameze vreo cheltuială, să declanșeze vreo procedură pentru că i s-a diminuat creditul bugetar, adică banii lichizi, dar a rămas creditul de angajament.

În momentul în care Ministerul de Finanțe, Guvernul prin OUG, îi lasă unei instutiții creditul de angajament, adică dă dreptul să angajeze cheltuieli este de la sine asumat că Ministerul de Finanțe va achita angajamentul.

A ieșit doamna purtător de cuvânt în declarație de presă mințind. Apoi s-au introdus în câteva ore 20 și ceva de milioane de lei facturi. De unde erau facturile alea? Dacă erau ținute la sertar nu era legal! Dacă erau făcute imediat iar era o problemă!

Eu zic că Ministerul de Finanțe trebuie să verifice. E un sistem informativ. Când ceri o deschidere de credit bugetar se duce în sistem. E pe ore, pe minute, nu te poți juca. E obligatoriu să facă un control. În câteva ore să vii cu facturi de 20 și ceva de milioane, ridică un semn de întrebare. Ministerul de Finanțe ar trebui să facă acest control”, a declarat Dragnea la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel