Facilități pentru jurnalişti în Capitală. Ce au votat consilierii generali

Consilierii generali ai Capitalei au decis   ca jurnaliştii să aibă acces gratuit la spectacole, expoziţii, şi la parcările care aparțin Primăriei Capitalei.

La propunerea Asociaței Presei Române, Consiliul General al Municipiului Bucureşti a decis, luni, ca jurnaliştii să aibă acces gratuit la spectacole şi expoziţii ale instituţiilor culturale din subordinea Primăriei, precum şi la parcările municipalităţii.

Accesului gratuit al jurnaliştilor, se va face  pe baza legitimaţiei de serviciu, la programele/proiecteleinstituţiilor/serviciilor publice de cultură de interes local din subordinea CGMB.

CGMB a aprobat utilizarea gratuită de către jurnalişti, tot pe baza legitimaţiei de serviciu, a parcărilor publice de utilitate generală de pe teritoriul municipiului Bucureşti, precum şi a parcărilor aferente instituţiilor/serviciilor publice de cultură de interes local din subordinea Consiliului.

Propunerea a fost votată cu 28 de voturi "pentru", 12 "împotrivă" şi cinci abţineri.

Municipiul Bucureşti are în subordine 22 de instituţii publice de cultură dintre care 15 sunt instituţii de spectacol, două muzee de importanţă naţională (Muzeul Naţional al Literaturii Române şi Muzeul Municipiului Bucureşti, Centrul de Cultură „Palatele Brâncoveneşti de la porţile Bucureştiului", Biblioteca Metropolitană Bucureşti, Casa de Cultură „Frederic Schiller", Universitatea populară „Ioan I. Dalles", şi Şcoala de arte Bucureşti)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel