Facebook: Timeline devine obligatoriu de la 1 februarie

facebook-timeline-logo
facebook-timeline-logo

Noua aplicație Facebook, Timeline, care expune întreaga istorie a utilizatorilor pe site pe paginile de profil ale acestora, devine obligatorie de la 1 februarie, informează Daily Mail.

Aplicația Timeline, introdusă anul trecut de Facebook și care modifica profilele utilizatorilor doar la solicitarea acestora, va fi introdusă automat de la 1 februarie.

”Anul trecut am introdus Timeline, un nou tip de profil, prin care se poate pune accent pe anumite fotografii, postări sau evenimente specifice vieții utilizatorului. În următoarele săptămâni, toată lumea va avea Timeline” a fost anunțul postat pe blog-ul oficial al Facebook.

"În câteva săptămâni, fiecare va avea timeline. În momentul în care acest lucru se va întâmpla, veţi avea 7 zile la dispoziţie să previzionaţi ce apare pe profilul dumneavoastră. Aceasta vă permite să adăugaţi sau să ascundeţi tot ce doriţi, înainte ca cineva să vadă actualizarea" , mai scrie în anunțul oficial.

Timeline a fost criticat pentru că pune în evidență poze sau amănunte pe care unii utilizatori nu doreau să mai apară.

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, apreciază că Timeline permite utilizatorilor ”să-și spună povestea vieții pe o singură pagină.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel