Facebook Messenger extinde suportul pentru apeluri video și în România

Facebook anunța încă de luna trecută că a adăugat suport pentru apeluri video prin serviciul Messenger, disponibil doar în 18 state, însă, începând de ieri, această funcție a fost introdusă global, inclusiv în România. 

Suportul pentru apeluri video în aplicaţia Facebook Messenger este acum disponibil și în România.

Apelurile video sunt încă indisponibile în câteva ţări, unde Facebook încearcă să faciliteze o mai bună performanţă a serviciului înainte de a-l lansa.

"O veste despre apelurile video în Messenger: suntem bucuroşi să vă anunţăm că am lansat funcţia la nivel global, cu excepţia câtorva ţări unde încă lucrăm la îmbunătăţirea calităţii serviciului. Aşa că descărcaţi cea mai nouă versiune pentru iOS şi Android, vedeţi dacă vă place şi, ca întotdeauna, spuneţi-ne cum putem îmbunătăţi aplicaţia pentru voi", a declarat pe Facebook David Marcus, şeful Facebook Messenger.

Pentru a iniţia un apel video este suficient să deschideţi o fereastră de dialog cu o persoană şi să faceţi un tap în colţul din dreapta sus pe icon-ul camerei de filmat.

Facebook Messenger are peste 600 milioane de utilizatori activi lunar. Considerată o funcţie de bază pentru orice program de chat respectabil, suportul pentru apeluri video disponibil acum la nivel global are o importanţă deosebită pentru fidelizarea utilizatorilor actuali, dar și pentru atragerea de noi adepți.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel