Facebook activeză butonul de siguranță după atentatul de la Ankara

Facebook nu le va permite utilizatorilor săi să-și schimbe poza de profil pentru a își arăta susținerea față de poporul turc, în ciuda faptului că, pentru atentatele de la Paris a existat această opțiune.

Mulți au criticat răspunsul internațional față de atentate pentru simplul fapt că sentimentul de compasiune a existat față de actele teroriste din Marea Britanie sau Franța, dar nu și pentru cele din Turcia. Pe fondul acestor tensiuni, Facebook nu le va da utilizatorilor săi opțiunea de a-și schimba poza de profil pentru a-și arăta suportul față de victimele din Ankara, scrie independent.co.uk.

Totuși, site-ul de socializare le oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și adăuga o poză de profil temporară. Aceștia pot alege pentru cât timp să apară. 

Unealta respectivă poate fi folosită în momentul în care utilizatorii încarcă o poză de pe aplicația de Facebook există pe un sistem iPhone sau Android. Atunci când poza este încărcată, internauții pot selecta opțiunea de a-și face poza respectivă temporară, iar apoi trebuie să aleagă pentru cât timp va fi vizibilă.

Pe fondul atentatelor, platforma online  a făcut disponibil butonul de siguranță după ce a primit numeroase critici pentru selectivitatea în ceea ce privește tragediile pentru care există această opțiune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel