Fă o bucurie! Arată-i unui copil fără părinți cum arată Paștele în familie

Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Caraş-Severin face apel către cetăţenii care au posibilitatea să le ofere copiilor din centrele de plasament bucuria petrecerii sărbătorilor pascale, într-o familie, să depună cerere în acest sens la sediul instituţiei.

Înainte ca un copil aflat în plasament să primească învoire pentru a merge la o familie, noi trebuie să fim siguri că acel copil va beneficia de confortul fizic şi psihic de care are nevoie. E foarte important ca cererea să se depună din timp, pentru ca asistenţii sociali să poată efectua anchetele. Încurajăm astfel de iniţiative din partea membrilor comunităţii şi pe timpul vacanţelor, când copiii nu merg la şcoală. Ei se bucură de fiecare dată când au ocazia să experimenteze viaţa de familie, a menţionat marţi şefa DGASPC Caraş-Severin, Ana Vasile.

Conform acesteia, sărbătorile pascale reprezintă o ocazie perfectă pentru ca un copil abandonat să poată experimenta viaţa de familie, alături de oameni sufletişti.

Cuplurile care nu au posibilitatea de a avea copii, precum şi orice familie care doreşte să bucure un suflet de copil de sărbători, pot depune o cerere la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin, pe Aleea Trei Ape din Reşiţa. Aceasta trebuie să fie însoţită de copia după actul de identitate al solicitantului. După depunerea cererii, solicitanţii vor primi vizita asistenţilor sociali, care vor efectua o anchetă socială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel