Extrădare Mazăre. Sorina Matei: Birchall, lovitură. Paralelă cu Toader

Mihai Ciobanu / 14 mai 2019 / 22:58 Salveaza PDF Comentarii
Sorina Matei
Sorina Matei

"Dacă Ana Birchall reuşeşte să-l aducă pe Radu Mazăre va fi o lovitură importantă", apreciază Sorina Matei, cea care face o paralelă între mobilizarea de acum de la Ministerul Justiţiei şi ceea ce se petrecea în mandatul lui Tudorel Toader.

"Dacă Birchall reuşeşte să-l aducă pe Măzărică va fi o lovitură importantă. În primul rând pentru că arată că: se poate. Se poate şi cu o femeie hotărâtă chiar dacă e de la PSD. Se poate într-o săptămână, se poate totul să meargă şnur şi legal, se poate corect, se poate dacă te implici şi îţi faci treaba indiferent de partid, se poate ca să nu se oprească hârtiile, se poate să fie cerneală, se poate să meargă mailul, telefoanele, procedurile, hârtiile, faxul şi tot ce trebuie, se poate ca să muncească ăia din minister cu tot ce înseamnă autoritate şi pe procedură, se poate să fie traduse documentele chiar dacă sunt şi aici sute - nu ca la Tudorel unde a durat cam două vieţi şi tot n-a terminat şi n-a reuşit nimic, ideea e că: se poate.

Se poate, că d'asta îi plătim: să se poată. Normalitatea a devenit excepţie în ţara asta. Şi se setează un standard, va fi un exemplu de extrădare. Pentru că n-a mai reuşit nimeni cu toate maga instutuţiile puse şi alambicate în protocoale şi alte sulfuroşenii ca să aducă un borfaş de-al nostru într-o atât de scurtă perioadă de timp şi mergând totul şnur şi ca la carte. Nici nu mă interesează prea mult de la ce partid e ministrul, nici când îl aduce, mă interesează să-şi facă treaba şi să şi-o facă corect în slujba legii şi Justiţiei", scrie Sorina Matei pe pagina sa de Facebook. 

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25