Expulzarea fiicei lui Vladimir Putin din Olanda, cerută de un primar

Un primar din Olanda a cerut expulzarea fiicei lui Vladimir Putin, Maria Putin,  după doborârea avionului MH17.

Pieter Broertjes, primarul orașului Hilversum, din centrul țării, a cerut în cadrul unui interviu la un post de radio ca Maria Putin, despre care s-a spus că locuiește în orașul Voorschoten împreună cu iubitul său olandez să fie dată afară din țară.

Peste jumătate din cei 298 de pasageri uciși în urma prăbușirii avionului Malaysia Airliens în estul Ucrainei, pe 17 iulie, erau olandezi.

Ulterior, Pieter Broertjes și-a scuze pentru afirmațiile făcute, pe Twitter, spunând că „nu au fost chibzuite", dar că „au izvorât dintr-un sentiment de neputință pe care mulți îl vor recunoaște", notează The Guardian.

Citește și: Proteste în Olanda, în fața casei fiicei lui Vladimir Putin

Despre cele două fiice ale lui Putin, Maria și Ekaterina, se cunosc foarte puține lucruri, aceste fiind atent protejate de serviciile secrete. 

Despre Maria Putin sunt zvonuri că aceasta ar avea o legătură  cu un cetățean olandez, Jorrit Faassen, care a deținut posturi  de conducere în companiile  Gazprom și Stroytransgaz.

În 2005, ziarul rusesc pravda.ru a scris că fetele lui Vladimir Putin s-au înscris la universitatea din Sankt Petersburg. Maria a studiat biologie şi geologie iar Ecaterina s-a înscris la studii orientale.

Potrivit  New York Times, "fiicele au învăţat la facultate sub nume false şi mulţi dintre colegii lor nu le cunoşteau adevărata identitate".

Citește și: Fata lui Putin trăiește în țara victimelor lui taică-său

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel