Expresmagazin: Un ministru PSD i-a făcut publicitate lui Stolojan

Cel care i-a luat locul lui Dan Șova la Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură este Alexandru Năstase.

Întrebat ce îl recomandată pe acesta la conducerea unui departament de-o asemenea importanță, Victor Ponta a răspuns: "De ce trebuie să îl recomande ceva? A dat probe".

Alexandru Năstase, consilier al lui Victor Ponta şi acţionar majoritar al unei firme de publicitate, legată prin contracte, de stat, a fost numit prin decizie a premierului secretar de stat la Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură, Investiţii Străine, Parteneriat Public-Privat şi Promovarea Exporturilor, rămas în subordinea Secretariatului General al Guvernului, dar restructurat prin eliminarea funcţiei de ministru delegat, scrie ExpresMagazin.

Alexandru Năstase a terminat o facultate din cadrul ASE-ului și are o experiență în publicitate de nouă ani. Printre clienţii-instituţii publice asumaţi în portofoliul companiei lui Alexandru Năstase se mai numără CSM, Agenţia pentru Strategii Guvernamentale (aflată în subordinea SGG), Ministerul de Externe şi Parchetul General, dar şi PDL şi Teodor Stolojan, arată sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel