Expoziţie de dinozauri robotizaţi în Bucureşti

În perioada 11-15 iulie se desfăşoară cea mai mare expoziţie de dinozauri robotizați în mărime naturală din Europa. Evenimentul are loc în Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4 al Capitalei.

Autor: Mădălina Mocanu 

Expoziția conține 32 de replici de dinozauri, de la cel mic care se naște din ou și până la cel mai mare, Diplodocus, de 30 de metri lungime. Vedetele expoziției sunt șase dinozauri robotizați care scot sunele, mișcă, iar unul dintre ei, Tyrannosaurus Rex, poate fi călărit pentru suma de 10 lei.

Mircea Robu, managerul turneului cu dinozauri, spune că aceştia sunt aduşi din Germania, Nurnberg şi o parte din ei sunt cumpăraţi din Asia.

Fiul creatorului de dinozauri german a declarat că anul acesta expoziția va fi ținută în toate orașele mari din România, iar următoarea destinație a turul pe care dinozaurii îl fac prin Europa este Bulgaria.

Pentru a oferi cât mai multor vizitatori şansa de a admira exponatele, sâmbătă, 14 iulie și duminică, 15 iulie, accesul va fi permis în intervalul orar 11.00 – 21.30. În restul zilelor intrarea se va face începând cu ora 16.00.

Preţul unui bilet este de 25 de lei pentru adulţi, respectiv 20 de lei pentru copii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel