Explozii Bruxelles. Europarlamentarii PSD, mesaj de ultimă oră

Europarlamentarii PSD își exprimă solidaritatea cu cetățenii belgieni, în contextul incidentelor suspectate ca atentate teroriste de la Bruxelles. Social-democraţii consideră că aceste atentate, ca și cele de la Paris sau alte orașe europene, nu trebuie si nu vor reuși să afecteze construcţia proiectului european și nici încrederea in valorile pe care acesta s-a fundamentat.

"Chiar dacă sunt șocante și produc multă suferinţă, aceste atentate nu vor îngenunchea Europa, așa cum nu au făcut-o nici cele de la Paris sau din alte orașe europene. Suntem alături de cetățenii belgieni și ne exprimăm compasiunea pentru victime și familiile acestora. Europa s-a consolidat prin respectarea valorilor democratice și a celor ce țin de umanitate, coeziune și respect faţă de ceilalţi, iar evenimentele tragice de astăzi ne fac să vedem și mai mult importanța acestor valori.

În aceste momente, statele Uniunii Europene trebuie să își arate solidaritatea și să își întărească eforturile de cooperare în direcția eliminării acestui flagel care este terorismul", consideră eurodeputații PSD.

Membrii delegaţiei social-democrate își exprimă solidaritatea și faţă de cetăţenii români care trăiesc sau lucrează în capitala Belgiei și au trecut prin experienţa traumatizantă a acestor evenimente, sfătuindu-i să respecte recomandările autorităţilor pentru a depăși cu bine, în siguranţă, aceste momente extrem de dificile.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel