Explozii Bruxelles. Al patrulea român rănit este minor

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat, marţi seara, că a fost identificat un al patrulea cetăţean român rănit în atentatele de la Bruxelles. 

'Acesta este minor şi se află în prezent sub îngrijiri într-o unitate spitalicească, asistat de un membru al familiei', precizează MAE, într-un comunicat. Potrivit sursei citate, echipa consulară mobilă din cadrul Ambasadei României s-a deplasat la spitalele din Bruxelles, pentru a le acorda cetăţenilor români răniţi asistenţa necesară în astfel de cazuri.

'Celula de Criză a MAE, prin intermediul Ambasadei României în Regatul Belgiei, rămâne în legătură permanentă cu autorităţile locale şi continuă verificările. Reiterăm că o echipă consulară mobilă din cadrul Celulei de Criză a MAE se va deplasa miercuri, 23 martie 2016, la Bruxelles, pentru a întări capacitatea de asistenţă consulară a ambasadei', arată MAE român.

[citeste si]

Anterior, în cursul serii de marţi, MAE a informat că trei cetăţeni români au fost răniţi în atentatele care au avut loc la Bruxelles. 'Ministerul Afacerilor Externe transmite că, potrivit informaţiilor deţinute la acest moment, există confirmarea faptului că trei cetăţeni români au fost răniţi în atentatele care au avut loc la Bruxelles.

Dintre aceştia, doi cetăţeni români se află în spital, iar unul a fost deja externat', preciza MAE într-un comunicat de presă.

Ministerul Afacerilor Externe reaminteşte că a pus la dispoziţia cetăţenilor români, precum şi rudelor acestora, următoarele contacte telefonice ale Ambasadei României în Regatul Belgiei +32 (0)2 347 5338, +32 (0)2 345 0040, +32 (0)2 344 1658, apeluri redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, precum şi telefonul mobil de urgenţă al secţiei consulare a misiunii diplomatice de la Bruxelles +32(0)2 344 0854.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel