Explozie urmată de incendiu într-un bloc din Zărneşti

Facebook - SMURD. Foto ilustrativ
Facebook - SMURD. Foto ilustrativ

Un bărbat a fost rănit în urma unei explozii produse la un bloc din Zărneşti. 

Un bărbat de 82 de ani a fost rănit în urma unei explozii, urmată de incendiu, ce a avut loc în noaptea de luni spre marţi, într-un bloc de apartamente din oraşul Zărneşti, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

Peste 20 de persoane s-au autoevacuat în urma exploziei, care s-a produs într-un apartament situat la etajul 4 al unui bloc de pe strada Postăvarului. La faţa locului, ISU Braşov a mobilizat două autospeciale cu apă şi spumă, o autoscară şi două echipaje SMURD.

Pompierii au reuşit lichidarea incendiului. Vârstnicul era conştient la sosirea paramedicilor şi a primit îngrijiri medicale, transmite Agerpres.

Neamţ: Bătrân de 88 ani, salvat de pompierii voluntari din locuinţa care a luat foc la Viişoara

Un bătrân în vârstă de 88 ani, din localitatea Viişoara - comuna Alexandru cel Bun, a fost salvat, luni, de pompierii voluntari, din locuinţa care a fost cuprinsă de un incendiu.

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa, a declarat că la sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei case şi la mai multe anexe gospodăreşti construite în prelungire.

"Proprietarul locuinţei, în vârstă de 88 de ani, se afla într-una din anexele gospodăreşti. Acesta a fost evacuat din interiorul anexei de către voluntarii de la SVSU Alexandru cel Bun şi alţi cetăţeni aflaţi la locul evenimentului. Acesta a suferit atac de panică", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, ce se întorcea de la o misiune, a oprit la locul evenimentului şi i-a acordat îngrijiri medicale bătrânului. Acesta a refuzat să fie transportat la spital. Pompierii intervin pentru lichidarea incendiului după care vor stabili care a fost cauza izbucnirii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel