Explozie subterană în apropierea unui bloc din Constanța. Ies flăcări din pământ

S-a dat alarma în municipiul Constanţa după o explozie puternică. 

Iese foc din pământ, în urma unor explozii subterane, în apropierea unui bloc de pe strada Aurora, din Constanța. Pompierii intervin la fața locului, după ce mai multe persoane au sunat, sâmbătă, și au spus că este posibil să fie vorba de o acumulare subterană de gaze.

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea Constanța intervin, sâmbătă, la un incendiu izbucnit din pământ, pe strada Aurora, din Constanța, la o distanță de doar 2 metri de un bloc.

Patru apeluri la 112 au raportat explozii subterane și un incendiu izbucnit din pământ cel mai probabil din cauza unei aculumulări de gaze. La ora transmiterii știrii, incendiul se manifestă cu flacără. În zonă a fost solicitată și echipa Distrigaz. Nu sunt înregistrate victime, transmite Mediafax.

Incendiu violent la o fabrică de mobilă din județul Mureș

Un incendiu violent a izbucnit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la o fabrică de mobilă din localitatea Fântânele, județul Mureș. După 13 ore, pompierii încă încearcă să lichideze eventualele focare ascunse. Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de 1.200 de metri pătrați.

Incendiul a izbucnit vineri, în jurul orei 22.00, la o fabrică de mobilă din localitatea Fântânele.

Zeci de pompierimilitari și civili au lucrat cu aproape 20 de autospeciale, timp de 13 ore, pentru a stinge flăcările. Incendiul s-a manifestat violent, cu flacără deschisă.

„După mai bine de 13 ore, încă se lucrează pentru căutarea focarelor ascunse și lichidarea acestora. La fața locului mai sunt trei autospeciale de stingere cu 12 subofițeri și personal din conducerea unității. Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 1.200 mp dintr-un total de 3.000 mp. Din fericire nu au fost victime, iar propagarea incendiului a fost limitată înainte să afecteze întreaga suprafață”, au transmis, sâmbătă, reprezentanții ISU Mureș.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel