Explozie puternică la o rafinărie din Indonezia. Totul a pornit de la un fulger

Pixabay
Pixabay

O explozie la o rafinărie din Indonezia, urmată de un incendiu, s-a soldat cu rănirea a mai mulți angajați, dar și pagube materiale însemnate.

O explozie urmată de un incendiu la o rafinărie din provincia indoneziană Java de Vest a rănit 20 de oameni şi a necesitat evacuarea a peste 1000 de localnici, informează Agerpres. Oficialităţile care au anunţat incidentul nu au putut preciza cauza deflagraţiei. Incendiul a izbucnit imediat după miezul nopţii, în timpul unei furtuni cu fulgere şi tunete, a declarat un purtător de cuvânt al companiei PT Kilang Pertamina Interasional, filială a corporaţiei de stat Pertamina.

Cinci dintre răniţi sunt în stare gravă. Alte trei persoane sunt date dispărute; martorii spun că suflul exploziei le-a aruncat într-o orezărie. Printre cei care au suferit arsuri sunt şi patru studenţi care treceau prin apropiere. Locatarul unui apartament din zonă, neafectat direct de explozie, a murit, se pare, din cauza unui atac de cord.

Şeful districtului Indramayu, unde se află rafinăria Balongan, a declarat unei televiziuni locală că amploarea incendiului a început să scadă. Un reprezentant al pompierilor a apreciat că este posibil ca totul să fi pornit de la un trăsnet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel