Explozie puternică în județul Olt, din cauza acumulării de gaze

O explozie puternică a avut loc în județul Olt din cauza unor acumulări de gaze. O persoană a fost rănită. 

O femeie a suferit arsuri superficiale pe faţă şi pe mâini şi a fost transportată la spital în urma unei explozii care s-a produs sâmbătă după-amiaza, într-o casă din comuna Nicolae Titulescu, din cauza acumulării de gaze, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, scrie Agerpres. 

Locuința, distrusă din cauza exploziei

Explozia nu a fost urmată de incendiu, însă a afectat cinci încăperi ale locuinţei.

"Pompierii Gărzii Stoeneşti, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD, au intervenit în comuna Nicolae Titulescu la o explozie, care nu a fost urmată de incendiu, produsă la o casă de locuit. În urma deflagraţiei, produsă cel mai probabil din cauza unei acumulări de gaze de la o butelie de aragaz, cinci încăperi ale locuinţei au fost afectate. Pompierii au acţionat pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi îndepărtarea efectelor negative", au precizat reprezentanţii ISU Olt.

O victimă în urma deflagrației

Din cauza exploziei, o femeie în vârstă de 61 de ani, proprietara locuinţei, a suferit arsuri superficiale pe faţă şi pe mâini şi a fost transportată la Spitalul Municipal Caracal.

Pompierii au mai intervenit sâmbătă şi pentru stingerea unui incendiu care a distrus o casă din oraşul Balş. Incendiul ar fi fost cauzat de jarul căzut din sobă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel