EXPLOZIE pe o navă românească

Două persoane au ajuns, luni dimineaţă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi în urma unei explozii, urmată de un incendiu, la compartimentul motoare a unei nave aflate în reparaţii la Navrom Galaţi, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă, potrivit Agerpres.

Potrivit acestuia, în Secţia de reparaţii aparţinând Navrom Galaţi a avut loc o explozie provocată de o acumulare de gaze metan în compartimentul motoare a unei nave împingător.

În urma exploziei şi a incendiului ce a cuprins compartimentul motoare pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp au rezultat două victime: un bărbat de 54 ani cu arsuri de gradul doi şi trei pe o suprafaţă de aproximativ 90% din suprafaţa corpului şi o femeie de 52 ani cu atac de panică şi dureri toracice.

„Victimele au fost extrase, stabilizate şi preluate de două ambulanţe SMURD, fiind transportate la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean Galaţi”, a spus Chiriţă.

El a precizat că pentru stingerea incendiului au acţionat trei autospeciale ale pompierilor, focarul fiind lichidat înainte de a se extinde la întreaga navă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel