Explozie într-un bloc din Craiova. O parte din etajul 1 s-a prăbușit. Există victime

O explozie a avut loc în această seară la un bloc din municipiul Craiova. A fost activat Planul Roșu de intervenție, iar 50 de persoane au fost evacuate din imobil.

UPDATE: Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat. ”La acest moment, echipajele de salvatori continuă misiunile specifice la fața locului”, au transmis reprezentanții ISU Dolj.

În urma evenimentului înregistrat în municipiul Craiova, până la acest moment 4 persoane au fost afectate, iar din nefericire pentru una dintre acestea a fost declarat decesul. Celelalte 3 victime au fost transportate la spital, conștiente.

Știrea inițială

Aproximativ 50 de persoane au fost evacuate dintr-un imobil care a explodat miercuri seară, în municipiul Craiova, a transmis ISU Dolj.

”Explozie neurmată de incendiu la un bloc  (P+1) din municipiul Craiova. În urma evenimentului, s-a prăbușit o parte a etajului 1. Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de intervenție, care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului”, a transmis IGSU, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei menționate au fost alocate 1 autospecială de stingere, 2 autospeciale de descarcerare, 1 container multirisc, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 unitate de terapie intensivă mobilă, 3 ambulanțe SMURD și 2 ambulanțe aparținând SAJ. 

Din informațiile primite la acest moment, în urma deflagrației 3 persoane sunt afectate, dintre care 1 este inconștientă. Aproximativ 50 de persoane au fost evacuate din imobil. 

Misiunea este în dinamică, potrivit ISU Dolj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel