Explozie la o staţie de metrou din Istanbul. Mai multe persoane, rănite

O explozie s-a produs, marți după-amiază, în apropierea unei stații de metrou din Istanbul, în districtul Bayrampasa. Cel puțin șase persoane au fost rănite, a informat postul de televiziune turc NTV, potrivit AFP.

Traficul a fost întrerupt pe întreaga rețea de metrou. Potrivit surselor citate de mass-media turce se pare că explozia ar fi avut loc la un transformator electric, dar în egală măsură ar putea fi vorba și despre o bombă.

Posturile de televiziune turce au difuzat imagini cu numeroase ambulanțe sosind la fața locului și cu pasagerii din stația de metrou care se îndepărtau de locul exploziei alergând.

"Un zgomot care pare a fi de la o explozie a fost raportat la stația de metrou din Bayrampasa și a provocat întreruperea traficului. Originea acestui zgomot nu este cunoscută", a precizat municipalitatea Istanbulului într-o scurtă declarație, relatează Agerpres.

"O explozie s-a produs în apropiere de Kadife. Un cetățean a fost ușor rănit. cauza acestei explozii nu este clară. Analizăm toate ipotezele", a declarat guvernatorul Istanbulului, Vasip Sahin, citat de agenția Anadolu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel