Explozie la Cluj. "Atentatorul" s-a predat. Ce motiv a avut

suspect bomba Cluj
suspect bomba Cluj

Persoana care a ampalsat, pe 21 iunie, o cutie cu explozibil lângă maşina unui pompier al ISU Cluj, rănindu-l în zona feței, s-a predat, luni, poliţiştilor clujeni.

Un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Cluj-Napoca, s-a prezentat la sediul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, recunoscând că el este cel implicat în incidentul din data de 21 iunie a.c., fiind cel care apare în imaginile făcute publice. Bărbatul prezenta semnalmentele persoanei bănuite de comiterea faptei, iar acesta a fost audiat de către poliţişti.

Ținta nu era angajatul ISU

Din primele informaţii rezultă că acţiunile bărbatului nu au vizat persoana care a suferit leziuni în urma exploziei. Urmează să se stabilească dacă persoana a acţionat cu discernământ la acel moment şi ce anume l-a determinat să comită fapta. Cercetările sunt continuate de către poliţişti, pentru documentarea întregii activităţii infracţionale a bărbatului şi lămurirea cauzei sub toate aspectele, sub coordonarea directă a Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Un lucrător al ISU Cluj a fost rănit uşor, joi, după ce o cutie suspectă aflată lângă maşina sa a explodat. Pompierul ISU Cluj, care a suferit un traumatism cranio-facial, a fost internat la Unitatea de Primire Urgenţe Cluj. Din investigaţiile efectuate la faţa locului rezultă că este vorba despre un dispozitiv artizanal explozibil, de mică intensitate. În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale in rem pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor prev. şi ped. de art. 32 raportat 188 din Codul penal', se arăta, la acea dată, într-o informare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel