EXPLOZIE, detalii ȘOCANTE de la CLUB COLECTIV - EXCLUSIV

Tragedie uriașă vineri seară la Clubul Colectiv din Capitală!

O tânără și soțul ei au văzut fumul de la discotecă și au ajuns printre primii la ușa Clubului Colectiv care era blocată. Au sunat la 112, a venit o Salvare, ulterior au ajuns și pompierii. Ușa de acces nu a putut fi deschisă. Mai rămăsese o ușă mică pe unde veneau tinerii arși.

"Pe primii zece i-au ajutat să meargă, deși abia mai se deplasau. Aveau hainele lipite pe ei de flăcări. Nu puteau să le scoată hainele pentru că le trăgeau cu tot cu piele. Pe cei zece i-au dus la Salvarea care venise. Era singura. Apoi s-au organizat și au venit și celelalte. Au fost scoși tineri și pe brațe. Cei doi tineri i-au ajutat pe răniți. Nu puteau să îi lase acolo. Ușa era foarte mică, iar cealaltă intrare era blocată. Au spart-o pompierii după multe minute", ne-a povestit un martor.

"Au sunat la 112 și au zis: veniți repede că mor foarte mulți oameni. Erau șocați. Oamenii erau efectiv ca niște animale la proțap. Mulți întinși pe jos, arși. Cei care ieșeau nu puteau respira. Unii aveau nevoie de resuscitare pentru că erau intoxicați cu fum", ne-a povestit un martor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel