EXPLOZIE CLUB COLECTIV: Număr de urgență pentru informații

Secretarul de stat Raed Arafat a anunțat un număr de telefon de urgență pentru membrii familiilor și prietenii celor care au fost în club în această seară. Aceștia sunt rugați să sune la 021.206.92.91.

 

 

"021.206.92.91 la acest număr se va putea suna sau a se anunța că o persoana n-a ajuns pentru că majoritatea persoanelor decedate nu au acte asupra lor și va fi de folos", a anunțat Raed Arafat.

În Capitală este COD ROȘU de intervenție. Este o condiție pe care o declară Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și Ministerul Afacerilor Interne în cazul unui accident cu numeroase victime. Codul roșu înseamnă că se poate apela la orice structură de salvare din țară. Victimele pot fi duse și în alte locații, în cazul în care nu mai sunt locuri în spitale.

26 de persoane au murit vineri seara într-o explozie care a avut loc în clubul Colectiv din Sectorul 4 al Capitalei, alte 88 de persoane fiind rănite. 

În cauză se va deschide dosar pentru ucidere din culpă de către poliţiştii de la secţia Omoruri şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

La faţa locului au intervenit 11 echipaje de pompieri, 28 de echipaje de la SMURD, 29 de la Ambulanţa Bucureşti. De asemnea, la locul tragediei au fost mobilizate 21 de autospeciale cu echipament de terapie intensivă, dar şi medici şi asistenţi de la Spitaul de Urgenţă Floreasca.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel